A New Hope

A New Hope

A New Hope, is natuurlijke een enorme kwinkslag naar een niet nader te noemen film. Echter de tijd begint voor sommige leerlingen te dringen; overgaan en slagen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om toch over te gaan of te slagen is het fijn dat uw zoon/dochter in een rustige omgeving kan leren en het huiswerk maken.

De bibliotheek in Steenwijk biedt dit, op de 1e verdieping, er is zelfs gratis wifi.

Voor vakinhoudelijke lessen of huiswerkbegeleiding op maat kunt u bij LCR Studiecoaching terecht. De lessen worden gegeven door zeer ervaren docenten. Daarnaast geven wij talenvolle studenten/scholieren de kans, om kennis te maken met de andere tak van school namelijk; individuele (bij)lesgeven.

Het maatjeswerk (zoals dat ook wel genoemd wordt) gebeurt onder supervisie van een gekwalificeerde coach, de student wordt didactisch en pedagogisch ondersteund. Het is dus een win-win situatie. De kosten zijn lager, de leerling wordt geholpen door iemand van zijn/haar leeftijd, de stof wordt begrijpelijker utgelegd. Zeg maar spraaktaal versus docenttaal.

LCR Studiecoaching heeft een LVsi certificering waardoor de kwaliteit van de begeleiding gewaarborgd is. Meer informatie over de LVSi is te vinden op de website.

Wij bieden niet:

  • kanslessen;,
  • onder toezicht wat huiswerk doen;
  • we zijn¬†geen oppasfunctie.

We bieden wel dat uw zoon/dochter (helaas) bij ons hard (leert) werken en ervaart dat hij/zij het wel kan!

Tot slot

LCR Studiecoaching is maatschappelijk betrokken en sponsort diverse activiteiten in Steenwijkerland. The Big Revival op 2 april is daar een onderdeel van. Mocht u daar naar toe gaan, met uw entreebewijs krijgt u korting op bijles(sen) c.q. huiswerkbegeleiding voor uw zoon/dochter in de maanden maart en april.

Wilt u meer weten, neem contact op of loop gewoon eens binnen, de koffie en thee staan voor u klaar.
.
Overgang en slagen het kan nog steeds, wij helpen uw zoon/dochter graag met de eindsprint.

Een mooie dag gewenst.