10 jaar LCR Studiecoaching

Sinds 1 februari 2017 bestaat LCR Studiecoaching 10 jaar. Is dit een reden voor een feest, eigenlijk niet, want het blijft natuurlijk  paradoxaal dat huiswerkinstituten dienen te bestaan. Binnen het huidige onderwijs komen helaas niet alle leerlingen tot ontplooiing.

LCR Studiecoaching heeft vele leerlingen de afgelopen jaren geholpen bij hun zoektocht naar zelfredzaamheid en “leren leren” zolang daar vraag naar is, helpen wij uw kind.

Bij “Leren Leren” is plannen een begrip dat regelmatig de revue passeert. Om u als ouder hierbij te helpen, hebben wij een kalender aangemaakt, waarbij u “belangrijke” schooldagen terug kan vinden, zoals studiedagen, excursies (als uw kind in Steenwijkerland naar school gaat) maar ook alle eindexamendata! We hebben deze kalender ook aangemaakt voor U, om ons 10-jaar bestaan te vieren. We geven namelijk graag iets aan U terug. Zo hebben we de afgelopen jaren diverse activiteiten in Steenwijkerland gesponsord, een lezing georganiseerd en nu komen we met een jaarkalender.

Voor uw kind (en misschien voor u zelf ook) is het prettig dat hij/zij kan zien wanneer de volgende vakantie is. Zelf vind ik het als ouder altijd prettig om te weten wanneer ik mijn vakantietrip kan plannen.

Met de kalender proberen we u als ouder de schooldata wat inzichtelijker te houden, U kunt gewoon thuis plannen! LCR Studiecoaching streeft er na om zichzelf overbodig te maken, door innoverend bezig te zijn en te blijven!

Tot slot LCR Studiecoaching is het enige instituut in Steenwijkerland met een branchecertificatie. Voor de keuring van uw auto gaat u toch naar een erkend bedrijf?

Rechtsboven de kalender staat een pijltje, zo kunt u naar de volgende maand.

De kalender is nog niet up-to-date; opendagen van onderwijsinstellingen worden zo spoedig mogelijk toegevoegd. Heeft u suggesties, laat het ons weten!

Veel plezier met deze kalender.

Een mooie dag gewenst.