Uitgangspunten

LCR Studiecoaching staat voor

 

Planning en structuur

Verantwoordelijkheid voor eigen presteren

Korte lijnen naar ouders

Online verslaglegging

Aanwezigheidscontrole

Open en directe communicatie

Rustige werk- en leeromgeving

Op maat gesneden begeleiding

Over LCR Studiecoaching

Pieter-Bas Ravensberg is 2007 in Steenwijk gestart met LCR Studiecoaching. Daarvoor heeft hij leerlingen beleid die vastliepen op het MBO en daar ook lesgegeven. Vanuit huis is hij begonnen met het begeleiden van leerlingen, vervolgens heeft hij de huiswerkacademie opgezet binnen een school.

Inmiddels heeft LCR Studiecoaching een fijne eigen ruimte in het gebouw waar ook de bibliotheek van Steenwijk is gevestigd.

LCR Studiecoaching verzorgt bijles in alle vakken en alle niveaus. Het is ook mogelijk om bijles te krijgen in Grieks en Latijn.

Naast de huiswerkbegeleiding bieden we ook studiekeuze-advies aan.

LCRStudiecoaching is aangesloten Bij de LVSi. Dat is de branchevereniging voor huiswerkinstituten

Naast begeleiding in Steenwijk bieden we ook huiswerkbegeleiding in Groningen aan. Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden in Groningen.

v

Reacties

Ouders over het effect van LCR Studiecoaching

Ons kind is enorm gegroeid qua persoonlijkheid, het zelfvertrouwen is toegenomen. Dat de cijfers ook beter zijn, vinden we veel minder belangrijk.

De wiskunde begeleiding door Dirk sloot perfect aan bij de belevingswereld van onze dochter. Ondanks de dyscalculie haalt ze voldoendes voor wiskunde. Fijn!

Pieter-Bas legde al snel de vinger op de zere plek bij onze zoon, dit was voor ons als ouders lastig. We hebben op aanraden professionele hulp gezocht. Met dank aan Pieter-Bas staat onze zoon er nu weer goed voor.